Thursday, April 02, 2009

Green poncho too - myöskin (tai toinen) vihreä poncho

For the other twin, of course. So you do not have double vision :) Most often if I buy or knit something for the twins it will be the same item in a different colour, but this time I made them the same. The other one is as soft as the first one, hope they will fit.

Toiselle kaksoselle, tietysti. Jotta sinä et näe kaksoiskuvia :) Useimmiten jos ostan tai neulon jotain kaksosille se on samanlainen, mutta erivärinen - tällä kertaa tein niistä samanlaiset. Tämä on yhtä pehmeä kuin ensimmäinen, toivottavasti sopivat.pattern: none, 4 x 13st for neck
ohje: ei ollut, 4 x 13s kaulukselle

yarn: Novita Palma, see details on previous post
lanka: Novita Palma, katso tiedot edellisestä postauksesta

needles: size 5mm dpn's, crochet hook
puikot: 5mm sukkkikset + virkkuukoukku

yarn consuption: 61g
langanmenekki: 61g

size:4-5 years
koko: 4-5 vuotiaalle

started: March 30
aloitettu: maaliskuun 30

finished: April 1
valmis: huhtikuun 1

7 comments:

Helinä : said...

Maltan tuskin odottaa, että tytöt saa nuo päällensä. Söpöä :) Tytöt oli onnessaan, kun näytin niille, mitä kummitäti on taas tehnyt :) Kiitos Rakas Bestikseni jo etukäteen!

Anonymous said...

Hei, löysin tänään blogiisi. Ihania käsitöitä olet tehnyt. :) Varsinkin LKS-huivit ihastuttivat.
Sari

Matleena said...

Tulin eka kertaa tänne kurkkimaan Tehyssä olleen jutun opastamana ja taidanpa jäädä vakikävijäksi, niin oli mukavan tuntuinen blogi sinulla ja kivoja käsitöitä. Tuo balleriinanukke tuossa vähän alempana viehätti erikoisesti, kun olen aikeissa tehdä parivuotiaalle pikkuneidille jotain nuken tapaista. ;)

Loppis said...

Kiva kuulla :) Nuken tekeminen oli mielekästä ja olen itsekin sitä mieltä että on sieltä parhaimmasta päästä. Kirja löytyi ainakin täällä meillä kirjastosta helpolla jos ei itse halua ostaa. Tervetuloa uudestaan.

Näppi said...

Tehyn juttu sai kiinnostumaan ja tulin kurkaama blogiasi. Monenlaisia käsitöitä täältä löytyi. Täytyy tulla joskus uudestaan. :)

PikkuBertta said...

Tehyn juttu sai minutkin kiinnostumaan ja itsekin käsillä tekemistä harrastavana arvostan suuresti töitäsi.Minulla vain neulominen on jäänyt vähemmälle kun mulla puutuu oik.kädestä sormet neuloessa.
Kauniita neuloksia olet saanut aikaan.
Minulla on sisustus blogi,käyppä kuskkaamassa.
www.pikkkubertta.blogspot.com.

Aurinkoista viikonloppua:))

SatuK said...

Tehyn jäljiltä minäkin. Kivoja töitä.