Sunday, December 11, 2011

Leg warmers - säärystimet
My best friend has a daughter (well she has three, and a son too :)) who is to be eleven. She does some volounteer work at a cat shelter and once I told her that my wish has always been to get an organge/yellow cat. For a while she forgot about it but one day I got an MMS and there was the prettiest orange cat I've seen with really pretty dark eyes. This young lady organized for me to come and see the cat and organized for someone to be there who does the paper work, all volounteers don't do that obviously, especially nyt wee teens :) As a thank you I made her these legwarmers for Christmas that she absolutely don't know she's getting :) Her mother has told me about the colours she like and that she's been asking for legwarmers for a while.Parhaalla ystävälläni on tytär (itse asiassa hänellä on kolme tytärtä, ja poika) joka pian tulee yhdentoista. Hän tekee vapaaehtoistyötä kissakoti Kattilassa Hämeenlinnassa ja kerran kerroin hänelle pitkäaikaisesta toiveestani saada oranssi/keltainen kissa. Joksikin aikaa asia unohtui kunnes eräänä päivänä sain kuvaviestin jossa oli kaunein oranssi kissa kauniilla tummilla silmillä jonka olen nähnyt. Tämä nuori neiti järjesti minut sinne kissaa katsomaan, ja järjesti niin että sellainen ihminen oli paikalla joka vastaa kissojen luovutuksesta koska kaikki vapaaehtoiset eivät sitä tee, etenkään teinit :) Kiitokseksi tein hänelle jouluksi nämä säärystimet joiden olemassaolosta hän ei tiedä mitään :) Äitinsä kertoi mistä väreistä hän tykkää ja siitä että on kysellyt säärystimien perään jo hetken.
pattern: my own
ohje: omasta päästä

yarn: Novita 7 veljestä, 75% wool / 25% polyamide
lanka: Novita 7 veljestä, 75% villaa / 25% polyamidia

needles: size 4mm dpn's
puikot: 4mm sukkikset

yarn consumption: 139g
langanmenekki: 139g

size: to fit 11-year-old
koko: noin yksitoistavuotiaalle

started: December 5
aloitettu: joulukuun 5

finished: December 11
valmis: joulukuun 112 comments:

Hellu said...

Kiitos sekä teinin että äidin puolesta! Värit on minustakin aivan ihkut ja likka pitää säärystimiä mielellään. Oli niin onnellisen otettu, että sai Essolta tällaisen yllätyksen :)

Hellu said...

Täytyy kehua vielä toisen kerran, kun tarkastelin eilen illalla säärystimiä tarkemmin ja ihastelin niitä :) Niillä on muuten nimikin, tytskä kutsuu niitä Essoiksi :)