Monday, February 01, 2010

Black tube scarf - Musta putkilokaulahuiviDone. Easily :) A lot of fun. Black yarn is not a favourite of mine (anybody?) but the yarn was so pleasant to knit that it well made up for the blackness. I never thought that that knitting 100% acyrlic would be so nice, rather thought my hair would stand up on my head because of static electricity, but that was not the case. It took a few days longer than I thought it would because the tube got so large and heavey rather early on that I did not bother to carry it with me, I rather took a sock under progress and left the tube for knitting at home. Rather mindless, but still so much fun.

Tehty. Helposti :). Kovin hauskaa. Musta lanka ei kuulu suosikkeihini (kuuluuko kenenkään?) mutta tätä lankaa oli niin mukava neuloa että se kyllä korvasi mustuuden. En olisi uskonut että 100% akryylin neulominen olisi niin mukavaa, lähinnä luulin että hiukset seisoisivat päässäni staattisesta sähköstä - näin ei kuitenkaan ollut. Valmistuminen kesti muutaman päivän pidempään kuin olin odottanut koska putkilosta tuli jo aika aikaisessa vaiheessa iso ja painava joten en halunnut kanniskella sitä mukanani vaan otin mukaan sukan ja jätin putkilon kotiin neulottavaksi. Aika aivotonta, mutta niin mukavata.pattern: my own
ohje: ihan oma

yarn: Ezgi, a Turkish 100% acrylic yarn, 100g = 130m, colour 999 black
lanka: Ezgi, turkkilainen 100% akryylilanka, 100g = 130m, väri 999 musta

yarn consumption: 481g
langanmenekki: 481g

size: 50cm in diameter, length 1 m
koko: 50cm halkaisijaltaan, pituus 1m

needles: size 7mm 60cm circ
puikot: 7mm 60cm pyörö

started: January 17
aloitettu: tammikuun 17

finished: February 1
valmis: helmikuun
1


1 comment:

Sonia said...

Kiitoksia huivista, se oli oikein täydellinen. Juuri tarpeeksi muhkea. Halkaisija on sopiva, sillä ei minun hartioiltani valu alas, venyttämällä neulosta vähän saa kyllä peittämään hartiatkin. Laskeutuu juuri niin kuin pitikin. :)