Saturday, September 25, 2010

basic socks - perussukat


Hi. I'm not dead, even if many of you may have thought so by now. It's just that there's a special 'person' in my life now that recently have taken up all my energy. Since July to be exact, and even before that. She was born in mid May, but came to live with us on July 13. Let me introduce to you Kisanne Material Girl aka Tikku (Finnish word for stick - look at her tail that is crooked).


But, eventually I managed to finish a pair of socks, and I also work on a sweater for my daughter and a pair of mitts for a friend. That's all, I hope to be more productive now that my baby has grown a little (well she's grown a LOT, but her brain has grown a little :)), I miss knitting a lot, I've just been to tired with the change of jobs and the dog and all.Terve. En ole kuollut vaikka moni teistä varmasti jo tässä vaiheessa luulee niin. Elämässäni on nyt eräs 'henkilö' joka viime aikoina on vienyt kaiken energiani. Heinäkuusta jos ollaan tarkkoja, tai oikeastaan sitä ennenkin jo. Hän syntyi toukokuussa , mutta muutti luoksemme asumaan heinäkuun 13. Saanko esitellä; Kisanne Material Girl alias Tikku (katsokaa häntämutkaa).

Lopulta onnistuin saattamaan valmiiksi sukkaparin, ja työn alla on myös tyttärelleni villapaita ja parit kämmekkäät ystävälle. Siinä kaikki, mutta toivon olevani tuotteliaampi lähaikoina kun nyt vauvani on kasvanut vähän (siis kasvanut PALJON, mutta aivot on kasvaneet vähän :)). Minulla on ikävä neulomista, olen vain ollut ihan liian väsynyt, työnvaihdos ja koira ovat verottaneet.pattern: Wendy's generic socks-toe-up pattern
ohje: Wendyn generic socks-toe-up (englanniksi)

yarn: Meilenweit Cotton Spirit, 45% cotton / 42% wool /13% polyamide, 26st and 36r = 10cm
lanka: Meilenweit Cotton Spirit, 45% puuvillaa / 42% villaa / 13% polyamidia, 26s ja 36krs = 10cm

yarn consumption: 58g
langanmenekki: 58g

size: 39-40
koko: 39-40

needles: 2,5mm dpn's
puikot: 2,5mm sukkikset

started: September 10
aloitettu: syyskuun 10

finished: September 25
valmiit: syyskuun 2
5


No comments: