Wednesday, October 19, 2011

Gail- (aka Nightsongs) shawl III - Gail huivi IIIMy third Gail, which will be my last, for a while anyway. The pattern is nice and the shawl looks fabulous, it just gets boring makin the same scarf over and over again. Anybody else who wants a shawl will have to a) choose anohter of all the thousands of fabulous patterns out there and b) choose another colour than white /offwhite.

This Gail is for a Dear Fried. It turned out a litte bigger than it was meant to, I forgot to count the pattern repeats :)

Kolmas Gail:ini, joka tulee olemaan viimeiseni, toistaiseksi ainakin. Ohje on mukava, ja valmis huivi näyttää upealta, käy vain tylsäksi tehdä aina vain samaa huivia. Jos joku vieläl haluaa huivin hän joutuu a) valitsemaan jonkun toisen tuhansien kauniiden huivien valikoimasta ja b) valitsemaan jonkun toisen värin kuin valkoinen / luonnonvalkoinen.

Tämä huivi on Rakkaalle Ystävälle. Siitä tuli hieman isompi kuin piti, unohdin laskea mallikerrat :)


pattern: Gail aka Nightsongs
ohje: Gail aka Nightsongs

yarn: teetee Elegant, 70% wool / 30% silk, 50g =500m
lanka: teetee Elegant, 70% villaa / 30% silkkiä, 50g = 500m

needles: size 2,5 circs
puikot: 2,5mm pyöröt

yarn consumption: 120g
langanmenekki 120g

size: 201cm x 94,5cm when blocked
koko: 201cm x 94,5cm pingotettuna

started: September 3
aloitettu: syyskuun 3

finished: October 16
valmis: lokakuun 16

1 comment:

Kaarina said...

TOdellakin on UPEA huivi! Kiitos niin kamalasti, että jaksoit tuon vielä tehdä; ajattelen sua joka kerta kun sen kaulaani kieputan. Ja tämän eka vuorokauden ajan se on ollut nukkumista lukuunottamatta kaulassa koko ajan, rakastan sitä niin! Mikä on ihan ihmeellistä, koska en ole ikin ennen tuollaista huivia kaulassani pitänyt.