Sunday, March 16, 2008

cell holder - kännytelineI have been in agony for a long time already when our mobiles pile up on this drawer in the hall. It's handy to have them there because it's very central in our house and easy to reach, you pass it when you come and go. But, it's also the only place where you can actually lay something off your hands and if it's invaded by mobiles there's always the risk that one of them end up on the floor. We have 5 mobiles now (older daughter has her own, Aki has two because one is for work and one is his private and then there's my two - the communicator I use every day, and my old little shellphone that I use for sports etc. ) and the little one (soon 7) needs her own when she starts school this fall. So there's quite a few of them. Aki suggested that I'd make something myself since I am so handy and I went straight downstairs and made one :) Clever, eh?


Olen jo pitkään tuskaillut sitä että kännykkämme kerääntyvät eteisen lipastolle. Siinä niitä on kätevä pitää sillä se on kodissamme keskeinen paikka ja siitä tulee mentyä ohi vähän väliä, mutta se on myös ainoa paikka mihin voit laskea jotain käsistäsi, ja jos se on kännyköiden valtaama on aina suuri riski että jokin niistä päätyy lattilalle. Meillä on nyt 5 kännykkää (seitsenvuotiaalla omansa, AKilla sekä työ että privaattikännykkä ja mulla kommunikaattori sekä pieni lenkkipuhelin...) ja kohta on edessä kuudennen osto kun kuopus syksyllä aloittaa koulun. Joten niitä on muutama. Aki sitten ehdotti että mikset tee sellaista telinettä itse kun kerta olet kätevä, ja minähän marssin suoraan alakertaan ja tein tällaisen. Kätevä, eikö?
3 comments:

Anu said...

Heeei, mäkinenkin haluu!!!!
Saiskos sulta tilata semmosen, maksua vastaan tietty??


AnuS

Loppis said...

Sure, kunhan hinnasta sovitaan :)
... ja kankaasta. Tää oli ihan jämäkangasta. Kukallista on vielä, mutta ei tuota ruudullista...Kyllähän mä teen, tuossa ei kauan nokka tuhise. Ja hyvä syy tavata sitten kun on niin pitkä tuo ettei postiin saa :) paitsi jos itse ostat kukkakeppisi ja pujotat sen sitten valmiiseen työhön... laita toiveet vaikka s-post.

inkku said...

Toi on kyllä tosi kätsy! Mii laiks. :)