Sunday, May 18, 2008

LKS

Finally something to show you, as well as finally something that I am actually going to want to wear myself. My daughter had a temperature last night and cannot go to daycare, thus an extra day off and time for blogging . The scarf has been done for days already. It turned out really nice, I just love it. Although I must say, that in the end it was a bit boring to knit... or perhaps I just wanted it done :)


Vihdoinkin jotain näytettävää, ja vihdoinkin jotain mitä tulen käyttämään itse. TYttärelläni oli kuumetta eilen illalla eikä voi mennä tänään päiväkotiin, siksi ylimääräinen vapaapäivä, ja aikaa bloggaukselle. Huivi on ollut valmiina jo useamman päivän. Siitä tuli aivan ihana, tykkään kovasti. TÄytyy kuitenkin sanoa, että loppua kohden alkoi huivin neulominen tuntua vähän tylsältä... kenties vain halusin sen valmistuvan :)


pattern: IK fall 2005
ohje: IK syksy 2005

yarn: Novita Tennessee, 100% mercerized cotton, colour 550
lanka: Novita Tennesee, 100% merseroitu puuvilla, väri 550

needles: 4mm circs
puikot: 4mm pyöröt

size: about 35cm at the widest, about 2m long
koko: noin 35cm leveimmältä kohtaa, noin 2m pitkä

4 comments:

Anonymous said...

Hei!

Olen koettanut metsästää tuota Lacy Kerchief scarfin ohjetta suomenkielisenä anopilleni. Onko sinulla tietoa, saako sitä mistään suomeksi tai löytyisikö sinulta sitä?

Heidi

Anonymous said...

Varmaksi en muista, muistaakseni sain ohjeen eräältä tutulta ja kyllä se englanniksi varmaan on neulottu. Jos ohjeen saat jostain käsiisi ( en jaksa etsiä omaani kun ei ole mitään käryä missä se voi olla...) niin voin kyllä sen kääntää suomeksi :)

Anonymous said...

Se olisi hienoa, kun minulla on tuo ohje englannin kielisenä, mutta oma kielipää ei oikeen toimi =) Voisin lähettää ohjeen sinulle, jos annat sähköpostiosoitteesi =)

Anonymous said...

Hei! Löysin tuon huivin ohjeen laatikostani, olisitko vielä mahdollisesti valmis suomentamaan ohjeen anopilleni?