Friday, October 07, 2011

I am a buzzador :)

I have no idea wether this is an international thing or not, I would guess it is, but I like it. As a Buzzador I get to try stuff like washing liquids, cat food, shampoos - well anything that consumers buy really. I also talk to my friends about the products as well as on my blog from now on - just to share my experiences. Don't worry, it's not going to happen too often or disturb my knitting mojo.

The last few weeks I have tried Vanish, a stain removal product. It's fabulous, according to my friends who I shared the package , it removed blueberry as well as lipstick, grease as well as grass. This is a product that I don't think I'd have bought without being a Buzzador, so one customer gained :)

En tiedä onko tämä kansainvälinen juttu, tämä Buzzaus, mutta arvelisin sen olevan. Buzzadorina saan kokeilla tuotteita kuten pesuaineita, kissanruokaa ja shampoota - oikeastaan mitä vain mitä kuluttajat ostavat. Puhun ystävällinen tuotteista, sekä tästä eteenpäin myös blogissani - jakaakseni kokemukseni tietysti. Älkää huolehtiko, ei tämä toistu niin usein että se häiritsisi neulontaani.

Viime viikot olen kokeillut Vanishia, tahranpoistoaine. Se on ihana, ja ystävieni mukaan joiden kanssa paketin sisällön jaoin, se poistaa mustikan ja huulipunan, rasvan sekä ruohon. En usko että olisin tullut ostaneeksi tätä tuotetta ilman että olen Buzzador, joten he ovat ainakin saanet asiakkaan sitä kautta :)

No comments: