Sunday, March 18, 2007

curly wurly - kiharaista


Somehow I don't really seem to make stuff for myself or my family, but then again it makes me proud that people appreciate my efforts and wants something handknit for family and friends. I do not do this for the money, I don't even really get paid, at least not if you figure out what it makes per hour. Everybody pays a little extra (I buy the yarn and they pay me later) but as I said - not enough to quit my job :)

This scarf, not one of my best jobs, was made for my boss. The blame is not on me though, because it just turned out like this. I hope the owner likes it better than I do.


VÄlillä tuntuu etten tee itselleni tai perheelleni mitään, mutta samanaikaisesti tunnen ylpeyttä siitä, että ihmiset arvostavat vaivannäköäni niin paljon että haluavat käsinkudottua perheelleen ja ystävilleen. En tee tätä rahasta, oikeastaan en edes saa palkkaa - ainakaan jos laskee mitä saan tunnin työstä. Kaikki maksavat jonkun verran ylimääräistä (ostan langat jotka veloitan myöhemmin) mutta kuten sanottu, ei niin paljon että kannattaisi lopettaa päivätyö :)

Tämä huivi ei ole mikään parhaimmista töistäni, se on tehty pomolleni. Syy ei ollut minussa tosin, huivista tuli ihan ohjeen mukaan tällainen. Toivottavasti omistaja pitää siitä enemmän kuin minä.


pattern: Novita Spring magazine 2007 (picture here)
ohje: Novita kevät 2007 (kuva täällä)

yarn: Novita Teddy 45% wool/30% polyamide/25% acrylic
lanka: Novita Teddy 45%villaa / 30% polyamidia / 25% akryylia


No comments: