Monday, January 09, 2006

I can sew - Osaan ommella

I can in fact sew as well even though I seldom do because normally the only time I have for myself (handicraft) is after the girls are in bed and then I cannot be bothered to go downstairs and sit sewing by myself.

This curtain has been made for my parents upon my mother's request. My mother bought the fabric so I don't know anything about it - it must have been quality fabric though because it was wonderful to sew. The flaw you can see in the upper right hand corner is not a flaw of the curtain (of course not) but the velcro tape has come off.

Osaan siis ommellakin vaikka harvoin niin teen, pääasiassa siksi että se oma aika (aika käsitöille) mitä minulla on, on tyttöjen mentyä nukkumaan illalla, ja silloin en enää jaksa vaivautumaan alakertaan ompelemaan yksikseni.

Tämä verho on ommeltu vanhemmilleni äitini pyynnöstä. Äitini osti kankaan joten en tiedä siitä mitään, mutta päättelin että se oli laadukasta kangasta sillä sitä oli aivan ihana ommella. Epäkohta joka näkyy oikeass yläkulmassa ei (tietenkään) ole verhossa, vaan tarranauha vain on irronnut vastapuolestaan.


Material needed: fabric, string, small plastic loops, velcro tape, thread
Tarvittava materiaali: kangas, nauha, pienet muovirenkaat, tarranauha ja lanka

No comments: